Echt Mama 2.0 – Daar is ‘ie dan.

Als je dit leest ben je terechtgekomen op de totaal vernieuwde website van Echt Mama. Dat symboliseert de ontwikkeling van Echt Mama naar méér dan een blog. Het is mijn droom om workshops te geven en te spreken over onderwerpen van het moederschap die me raken. Wat niet veranderd is dat je op Echt Mama blogs blijft tegenkomen. Er komt iets alleen bij. Echt Mama is veranderd, of… ik ben gegroeid en Echt Mama groeit met mij mee.


De website

De ‘oude’ website was een echt blogsite. De site is in die zin wat eenvoudiger geworden. Je kunt nu onder de knop in het menu ‘Blog’ naar alle blogs en eventueel kun je rechts in de zijbalk een specifieke categorie blogs opzoeken. Onder het kopje ‘laatste nieuws over Echt Mama’, ook in de zijbalk, komen artikelen die te maken hebben met bijvoorbeeld workshops.

Mijn doel met Echt Mama is om jonge moeders te bemoedigen, te inspireren en om deels vanuit eigen ervaring te vertellen over (geloofs)opvoeding, relatie en het gezinsleven in het algemeen. Over deze onderwerpen blijf ik schrijven.

Daarnaast blijft Echt Mama een plek voor moeders om hun verhaal te delen. Je vindt nog niet alle blogs en artikelen terug van de ‘oude’ website, een deel staat er op of komt nog terug en dit komt dan onder de nieuwe categorieën te staan.

Ik heb er onwijs veel zin in en ik hoop natuurlijk dat jullie hier ook enthousiast over zijn! Laat het me weten als je vragen, opmerkingen hebt. Je kunt altijd hieronder reageren, maar je mag me ook mailen: info@echtmama.nl

Liefs, Corrinne

Corrinne

getrouwd, trotse mama van twee prachtige dochters, 27, eigenaresse van Echt Mama

2 Reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.