Echt Mama stopt, maar de blogs gaan verder!

Lang heb ik nagedacht over deze blog. Wat zal ik schrijven? Hoe zal ik het brengen? Ik denk maar gewoon zoals het is… Waar zal ik beginnen?

Zoals jullie hebben gemerkt heb ik mijn schrijfactiviteiten op Echt Mama op een lager pitje gezet. Ondertussen was ik achter de schermen bezig met mijn eigen bedrijf. Ik ben hooggevoeligheidscoach en daar wilde ik graag mijn eigen praktijk in, als zzp’er. Het moederschap, mijn gezin en werk hadden voor mij prioriteit. Heel bewust koos ik ervoor om dát mijn volledige aandacht te geven en niet extra met mijn hoofd achter een scherm te zitten voor Echt Mama als de meisjes beneden zijn, omdat dat moet. Dat heb ik nooit gedaan, dus nu ook niet.

Ik heb onwijs genoten van het schrijven van Echt Mama, maar het is niet meer te combineren, dus ik laat het los met een beetje pijn in mijn hart. Van harte hoop ik dat ik mama’s af en toe een lach op hun gezicht heb kunnen toveren, heb kunnen bemoedigen, een stukje herkenning heb kunnen bieden.

Lieve mama, je doet het allerbelangrijkste werk dat er is!

Via deze blogwereld heb ik mede-mamablogger en inmiddels vriendinnetje Mama van Dijk leren kennen en ik wil jullie heel graag doorsturen naar haar website voor het lezen van de meest mooie, ontroerende en herkenbare verhalen van een mama.

Voor mijn coachingspraktijk zal ik wél blijven bloggen, maar dan op wekelijkse basis en dat zal vaak in het teken staan van hooggevoeligheid en leven met aandacht. Wil je dit lezen? Ga dan vooral naar de website Prachtig Aandachtig. 🙂

Eerder vandaag is ook Marlies haar laatste blog online gekomen. Zij is inmiddels met haar gezin in Engeland aangekomen.

Corrinne

getrouwd, trotse mama van twee prachtige dochters, 27, eigenaresse van Echt Mama

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.