Over mij

In juli 2012 ben ik getrouwd met Cor-Jan en samen hebben we twee dochters. Sarah (1) en Rosalynn (0). Wat fantastisch! Al tijdens mijn eerste zwangerschap mocht ik ervaren dat God voor onze dochter zorgde, maar ook voor mij! Wat een wonder is het om een kindje te mogen ontvangen. Iedere dag ben ik er nog van onder de indruk en ik geniet er enorm van. Ook maak ik mij wel eens zorgen, over van alles en nog wat. En het is ook niet altijd makkelijk. Echt Mama is er daarom voor christelijke, jonge mama’s (to be). We hebben zoveel met elkaar gemeen! Niet alleen de periode waar we doorheen gaan, maar ook de gedachten en zorgen die we hebben. We delen dit met elkaar in de wetenschap dat er ook voor ons wordt gezorgd door de Hemelse Vader, van wie we ons kostbare geschenk mochten ontvangen.

Na ruim anderhalf jaar geblogd te hebben, kreeg ik steeds meer het verlangen om naast het schrijven, ook workshops te gaan geven en te spreken over geloofsopvoeding en onderwerpen in het moederschap die dicht bij m’n hart liggen. Ik ben er super enthousiast over om het hier samen met andere mama’s over te hebben. Daarom is er in januari 2017 een vernieuwde website online gekomen met deze informatie er ook op.

Heb je vragen of opmerkingen over Echt Mama of wil je gewoon wat kwijt? Ga dan naar het contactformulier of mail naar info@echtmama.nl,

Liefs, Corrinne

2 Reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.